Ofte stillede spørgsmål

Opret en ønskeliste

Leder du efter en del, som ikke er på altifs1.dk i øjeblikket, tilbyder vi dig muligheden for at få besked, når din ønskede reservedel er på lager igen. Alt du skal gøre er at indtaste din emailadresse i feltet hertil på den givne vare. Så får du automatisk besked, når varen er tilgængelig igen.

Vores produktkategorier

Originale dele nye

Disse dele har ikke tidligere har været monteret eller i brug. Mindre alderstegn kan forekomme.

Originale dele brugte

Brugte originale dele som af min bedste overbevisning er originale.

Nye dele

Fabriksnye dele som vi har indkøbt direkte fra div. producenter.

Brugte dele

Brugte dele som kan være rustne og lignende. Se altid billederne for at vurdere standen.

Defekte dele

Defekte dele kan - som navnet angiver - være defekte på den ene eller anden måde; rustne, modificerede, ikke-gennemtestet, knækket el. lign. Defekte dele er den professionelles guld.

Overligger

Nye uoriginale dele som jeg har fået med når jeg har opkøbt projekter.Kan have spor af at have været opbevaret gennem længere tid. De vil dog som regel være som nye hylde varer.

Ved ikke.

Dækker over dele som jeg ikke ved om er originale eller ej.... mange af dem er det nok da det tit og ofte er dele man umiddelbart ikke har kunne købe uoriginale. Men der er ingen specielle kendetegn på dem som gør jeg kan sige det eller det andet.

Varens stand

Brugte dele ser ud, som de fremstår på produktbilledet. Varerne er mekanisk fejlfrit i funktion, men kan udseendemæssigt være præget af tidens tand og brug. Alle dele er affedtet, men evt. rust eller maling er ikke forsøgt fjernet. Dette kan ofte nemt klares med lidt knofedt og f.eks. Autosol. Årsagen til den manglende afrensning af f.eks. rust og maling er, at vi ønsker at holde prisen på alle dele nede i et ordentligt leje.

Alle varer er gennemgået nøje af os. Vi opfordrer dog altid til, at du gennemgår varen ved modtagelse og sikrer dig, at den lever op til dens formål og dine forventninger. Ønsker du at klage over en vares stand, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 10 82 eller mail: nikolai@altifs1.dk.

Husk, at du altid har 14 dages fuld returret - denne ret gælder alle vores produkter.

Originalitet

Alle varer på altifs1.dk er gennemgået af os for validering af originalitet. Varer, der er sat til salg på siden som ”originale”, er efter vores bedste overbevisning originale. Dog vil der kunne forekomme fejl. Opdager du en fejl i vores mærkning, vil vi meget gerne gøres opmærksomme herpå, så vi kan rette fejlen med det samme. Da der altid vil være en grad af usikkerhed omkring validering af originalitet, da kopier i nogle tilfælde er næsten 100% identiske med den originale, sætter vi også vores lid til de sande eksperter: dig!

Match af stel- og motornummer og originale dele

Mange brugere ønsker at matche stel- og motornummer, så Yamaha’en fremstår så tro mod fabriksmodellen som muligt. Derfor har vi lavet en søgemaskine her på siden, hvor du kan registrere dig med din e-mailadresse. Herefter modtager du en bekræftelsesmail vedr. tilmelding på mail. Efter bekræftelse kan du søge på stel- eller motornummer, hvorefter din søgning registreres sammen med din e-mailadresse.

Har vi et match i vores database på et indtastet nummer, vil du modtage en mail, hvor du gøres opmærksom på det mulige match. Brugerens identitet hemmeligholdes, indtil alle er indforstået med, at der skal laves en handel. Nærmere instruktioner vil følge ved gensidig interesse.

Der er blot behov for at indtaste stel- eller motornummerets unikke ID i søgningen (de 6 cifre efter ”381”). Du kan derfor sagtens udelade de foranstående tegn - WYA og årgangsidentifikationen A-S. Det unikke ID vil give et nøjagtigt match i alle tilfælde.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret på alle varer til salg på altifs1.dk i hht. gældende lovgivning. Her kan du læse vores handelsbetingelser. Gå til reklamationsformularen »

Returret

Der er 14 dages returret på alle varer til salg på altifs1.dk i hht. gældende lovgivning. Her kan du læse vores handelsbetingelser. Gå til returneringsformularen »