Handelsbetingelser og altifs1.dk

Køb hos AltiFS1.dk

På AltiFS1.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med AltiFS1.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en mail til nikolai@altifs1.dk.

VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, JCB, og bankoverførsel er de mulige betalignsmåder. (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor).

Der tages ikke gebyr ved betaling på AltiFS1.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra AltiFS1.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved køb af vores varer og en mangel finder sted, så kan du anvende dig af købelovens mangelsregler. Det er f.eks. muligheden for at få et afslag i købesummen eller at ophæve købet. I jeres.

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms samt andre afgifter og i danske kroner - hvis intet andet nævnes. Priserne er dagspriser.

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet og prisen ændres IKKE. Hverken ved prisfald eller stigning. Afhentningsvarer skal være afhentet i løbet af 2 uger.

Betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at vente 14 dage med at for dine varer – helt rentefrit. Du betaler altså først det fulde beløb 14 dage efter dine varer er afsendt.

Hvad koster det at betale med ViaBill?

En 14 dages faktura koster 10 kr. i ekspeditionsgebyr + 1,95 % af transaktionssummen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler til tiden?

Betaler du af den ene eller anden årsag ikke til tiden, vil du modtage et rykkergebyr på 100 kr. + morarenter fra ViaBill.

Lidt af det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer og folkeregisteradresse i Danmark for at kunne handle via ViaBill. Ved bestilling giver du samtidig tilladelse til, at ViaBillkan foretage et baggrundstjek på dig. Endelig skal du godkende ViaBills standard handelsbetingelser [Klik her for at læse betingelserne af ViaBill].

Fragt og levering - PostDanmark

Leveringen vil altid ske med PostDanmark (PostNord).

Alle bestillinger sendes senest 48 timer efter modtaget betaling. Dog vil det ofte gå meget hurtigere. Du vil modtage en mail når dine varer er afsendt.

Obs. ved betaling med bankoverførsel så vil varen tidligst blive sendt, når pengene er modtaget.

Det er op til dig at vælge, om du vil have dine varer sendt som pakke med Track & Trace, brev eller quickbrev .

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens leveringsmetode, vægt og størrelse.

PakkeforsendelseLeveringstiden er 1-5 hverdage efter modtaget betaling. Vi leverer til alle lande.
Obs! Den angivet leveringstid er kun inden for Danmark.
Der vil blive tillagt 10 gram ved forsendelse med breve (brevets vægt).

Vælger du forsendelse som pakke vil altifs1.dk garantere for, at pakken når frem til dig.

Afbestillinger

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunktet samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling ! " (indsat i emnetekst). Afbestilling bør ske inden kl. 12.00 samme dag som bestillingen er foretaget.

Reklamationsret

Når du handler på altifs1.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Nye produkter

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos altifs1.dk. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Brugte produkter

Der ydes 24måneders reklamationsret på produkter købt hos altifs1.dk. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses HER. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Anvendelse af reklamationsretten

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

 • altifs1.dk
 • Skansen 4
 • 6000 Kolding

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af altifs1.dk.

Tilbagesendt varer som IKKE indeholder fejl

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til altifs1.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Forsvarlig returnering

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

altifs1.dk OPFORDRER til, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til altifs1.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Fortrydelsesret

Den 14 dages fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi det beløb du har indbetalt til os eller efter dens værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vær opmærksom på, at der nu er kommet nye regler vedr. fortrydelsesretten.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, ansættes varen skønsmæssigt af altifs1.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Med hensyn til software skal forseglingen være ubrudt, ellers bortfader fortrydelsesretten. Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE hvis dette har været der ved levering. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af altifs1.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Sådan returnerer du varen

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på

 • De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.
  I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til altifs1.dk.

 • De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til altifs1.dk.
  I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos altifs1.dk

Retur adresse er følgende:

 • Altifs1.dk
 • Skansen 4
 • 6000 Kolding


Mærk pakken "altifs1.dk" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos altifs1.dk. Beløbet returneres ved bankoverførsel når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! altifs1.dk opfordrer til, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til altifs1.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af altifs1.dk.

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til altifs1.dk skal være forsvarligt indpakket.

Ønsker du at klage?

Såfremt kan du klage til os på vores mailadresse nikolai@altifs1.dk, via kontaktsiden, tlf. 71 99 10 82 eller til Forbrugerklagenævnet.

Forbrugerklagenævnet kan du finde på kfst.dk. Deres mail er kfst@kfst.dk og deres telefon, 41 71 50 00 (Hverdage 9-16).

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler altifs1.dk, at De retter henvendelse til nikolai@altifs1.dk.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på altifs1.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos altifs1.dk v/Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos altifs1.dk v/Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på altifs1.dk er Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til altifs1.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos altifs1.dk v/Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til altifs1.dk v/Nikolai Thomas Rødsgaard Jensen via e-mail nikolai@altifs1.dk.

Cookies

På altifs1.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på altifs1.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere altifs1.dk.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov