Reklamation og fortrydelsesret

Reklamation

Nye produkter

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos altifs1.dk. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses HER. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Brugte produkter

Der ydes 24 måneders reklamationsret på produkter købt hos altifs1.dk. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses HER. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

For at reklamere din vare købt hos os, så bedes du at udfylde denne formular og medsende den sammen med varen: Reklamationsformular »

Fortrydelsesret

Den 14 dages fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris eller efter dens værdi (læs længere nede om værdiforringelse for nærmere information).

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt afaltifs1.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Med hensyn til software skal forseglingen være ubrudt.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE hvis dette har været der ved levering. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af altifs1.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

For at returnere varen købt hos os, så bedes du at udfylde denne formular og medsende den sammen med varen: Returneringsformular »

Sådan returnerer du varen

Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:

  • - De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.
    I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til altifs1.dk.
  • - De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til altifs1.dk.

I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos altifs1.dk

Retur adresse er følgende:

  • - Altifs1.dk
  • - Skansen 4
  • - 6000 Kolding


Mærk pakken "altifs1.dk" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos altifs1.dk. Beløbet returneres ved bankoverførsel.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! altifs1.dk opfordrer til, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til altifs1.dk. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav, pakker uden omdeling eller som sendes uden porto nægtes modtaget af altifs1.dk.

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til altifs1.dk skal være forsvarligt indpakket.

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler altifs1.dk, at De retter henvendelse til
nikolai@altifs1.dk

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Læs længere nede om værdiforringelse for nærmere information.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Værdiforringelse

Vær opmærksom på, at der nu er kommet nye regler vedr. fortrydelsesretten.

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Før du sender varen return

Du bedes venligst at udfylde returretsformularen under kontaktsiden, printe den efterfølgende dokument ud når du har færdiggjort formularen og medsende den med varen (anbefales).

Gå til Returneringsformular